Vitaminstore Vlaardingen

Wie zijn wij?

Voor een goed en gezond advies al meer dan 15 jaar de modernste healthspecialist van Vlaardingen en omstreken! In onze speciaalzaak vindt u een uitgebreid assortiment hoogwaardige voedingssupplementen, vitaminen, mineralen, kruiden, sportvoeding voor duur- en krachtsport en afslankproducten. Daarnaast verkopen wij waterfiltersystemen, duurzame waterflessen zoals Dopper, Chilly’s en Camelbak, natuurzuivere (gifvrije) cosmetica, natuurlijke schoonmaakmiddelen, en een selectie RAW/Superfood/bio natuurvoeding waaronder een groot assortiment groene- en kruidenthee.

Alleen in vestiging Vlaardingen hebben we overheerlijke biologische koffie uit Italië en griekse olijfolie rechtstreeks van de boer uit Kreta.

Uiteraard bieden we uitgebreide informatie en advies op alle gezondheidsgebieden en over sportvoeding voor zowel fitness-, duur-, vecht- en krachtsport. Gediplomeerd Drogist en Orthomoleculair Voedingsadviseur aanwezig.

Voor de producten die wij niet direct in het assortiment voeren bieden we onze unieke bestelservice, in de meeste gevallen hebben we uw product binnen 24 uur in huis!

Op de hoogte blijven van nieuwste kortingen en acties?

Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief!

Velden aangegeven met een * zijn verplicht.