Funlenzen-shop.nl

https://www.vrijwilligerspasschiedamvlaardingen.nl/wp-content/uploads/2018/01/funlenzen.jpg

De Funlenzen-Shop.nl is dé online winkel voor al je funlenzen, partylenzen, creepy lenzen, carnavals lenzen en gekleurde contactlenzen op sterkte. In onze (online) feestlenzen shop kunt u terecht voor de allergrootste collectie funlenzen van de Benelux. Bij de Funlenzen-Shop winkelt u snel, veilig en altijd tegen de laagste prijzen. De Funlenzen-Shop is leverancier van funlenzen en partylenzen van alle bekende merken Onze collectie is altijd up te date met de nieuwste lenzen.

Heb je een vraag over onze producten, stel die dan aan “info @ funlenzen-shop.nl” (zonder de spaties) Wil je liever bellen dan kan dat ook op 010-7144492. We zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 09.00 uur tot 17.00 uur en vrijdag van 09.00 uur tot 15.00 uur. De Funlenzen-Shop is de officiële dealer met een eigen showroom dus je kan op afspraak ook langskomen om af te halen.

Bij aanschaf van funlenzen of contactlenzen in de showroom krijgen vrijwilligers uit Schiedam en Vlaardingen 10% korting op vertoon van hun vrijwilligerspas.  Wil je de lenzen liever online bestellen gebruik dan kortingscode ‘VPSV2018’. Vul de code met hoofdletters in tijdens het betalen om direct 10% korting te ontvangen.

Op de hoogte blijven van nieuwste kortingen en acties?

Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief!

Velden aangegeven met een * zijn verplicht.